Jalkapallolehti ilmestyy syksylläkin

Jalkapallolehti ilmestyy syksylläkin

Tänään ei poikkeuksellisesti ilmesty viikon juttua. Sen sijaan kerromme hyviä uutisia: Jalkapallolehti jatkaa ilmestymistään myös kesätauon jälkeen.

”Voimme kokemuksesta sanoa, että laadukkaan hitaan journalismin tekeminen vaatii aikaa, vaivaa ja sitoutumista. Emmekä halua luvata lukijoille ja tukijoillemme mitään sellaista, mitä emme pysty taatusti pitämään. Siksi pystymme sitoutumaan varmasti ainoastaan kevääseen, maaliskuulta juhannukseen saakka.

Mutta jos työ- ja elämäntilanteet sen vain mahdollistavat, jatkamme myös syksyllä – ja sen saa samalla rahalla.”

Näin lupasimme talvella Mesenaatti-keräyksen yhteydessä. Sen jälkeen tekijämme ovat saaneet asiansa sellaiseen järjestykseen, että voimme tehdä uuden lupauksen: Jalkapallolehti jatkaa ilmestymistään myös syksyllä.

Kevätkauttamme on jäljellä vielä kahden jutun verran. Ensi viikolla Jalkapallolehti ilmestyy normaalisti. ”Tämän viikon” juttu julkaistaan juhannuksen jälkeisellä viikolla, minkä jälkeen jäämme parin kuukauden kesätauolle.

Palaamme asiaan taas alkusyksystä. Kaikki tekijämme ovat sitoutuneet tekemään syksyllä yhden jutun, joten luettavaa tulee silloin ainakin seitsemän pitkän artikkelin verran.

Haluamme jo tässä vaiheessa kiittää lukijoitamme ja varsinkin tukijoitamme kevätkaudesta. Palautetta on tullut jälleen paljon ja se on ollut suurelta osin positiivista. Kävijäennätyksiäkin on rikottu. Jesse Saarisen ”Onko koolla väliä”-juttua on luettu lähes 13 000 kertaa.

Se on ilahduttavaa. Kävijämääriä tärkeämpääkin meille on teidän tyytyväisyytenne. Teemme juttuja lukijoillemme. Se ei tarkoita aina sitä, että jutun pitäisi saada mahdollisimman paljon lukijoita vaan että lukijoiden pitäisi saada jutusta mahdollisimman paljon irti.

Kun onnistumme tässä, antakaa sen kuulua. Lähettäkää palautetta ja juttuideoita. Lukekaa ja jakakaa juttuja. Mainosbudjettimme on edelleen nolla euroa, joten ainut tapa levittää jalkapallojournalismin ilosanomaa olette te.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.