Yhteystiedot


Jalkapallolehti on verkossa ilmestyvä kuningaslajin aikakauslehti. Lehden tekijät ovat journalismin ammattilaisia ja jalkapallon asiantuntijoita. Tavoitteemme on yksinkertainen: tuoda lukijoillemme joka viikko kunnon pala parasta suomalaista jalkapallojournalismia.

Laatujournalismin tekeminen ei tietenkään ole ilmaista. Jalkapallolehti saa rahoituksensa suoraan lukijoiltaan. Liity jo tänään mainioiden mesenaattiemme mahtavaan joukkoon: http://mesenaatti.me/jalkapallolehti-kausi-2015/

 

Yhteystiedot

toimitus@jalkapallolehti.fi

Twitter: @Jalkapallolehti

 

Kirjoittajat

Päätoimittaja
Lari Vesander
044-0412095
Twitter: @LariVesander
Sposti: lari.vesander@jalkapallolehti.fi
Rakastan jalkapalloa tarinoiden takia. Jokaisen pelin, jokaisen pelaajan, jokaisen voiton ja tappion takana on tarina. Suomessa ne jäävät liian usein kertomatta. Siksi perustimme Jalkapallolehden.

Iiro-Pekka Airola
Twitter: @ipairola
Sposti: iiro-pekka.airola@jalkapallolehti.fi
Rakastan jalkapallossa sitä, miten se poikkileikkaa yhteiskunnan läpi eri tasoilla. Se liikuttaa Suomessakin enemmän lapsia ja nuoria kuin mikään muu peli. Jalkapallo aiheuttaa maailmassa valtavasti hyvää, mutta ainakin välillisesti myös pahaa. Onko parempaa hetkeä kuin suomalainen kesäilta, ottelun aikana.

Mikko Isotalo
Twitter: @MikkoIso
Sposti: mikko.isotalo@jalkapallolehti.fi
Rakastan jalkapalloa, joka kertoo yhteisöstään. Peli kertoo toivottavasti jostain pysyvästä identiteetistä, jota ei turhaan muuteta. Katsomo heijastelee yhteiskuntaa ympärillään. Tätä kokonaisuutta tarkastelen mielelläni paikan päällä.

Jesse Saarinen
Twitter: @jessesaarine
Sposti: jesse.saarinen@jalkapallolehti.fi
Rakastan jalkapallossa sitä, että mitä enemmän lajia tutkii, sitä enemmän siitä löytää. Sitä, että on miljoona eri tapaa olla hyvä. Pelin toisaalta yksinkertaista metodia saada ihminen koukkuun; pallo ja pelaaja, ja toisaalta pelin äärimmäistä taktista monimutkaisuutta. Kykyä vetää ihmisiä yhteisöiksi, sekä näiden yhteisöjen tuottamaa kulttuuria. Ja ennen kaikkea sitä, että vasta 20 tiiviin vuoden lajin parissa alan pääsemään juonesta kiinni.

Joel Aaltonen
Twitter: @aparalapsi
Sposti: joel.aaltonen@jalkapallolehti.fi
Pidän muodoista. Leikkisistä kolmioista, jykevistä suorakulmioista, terävistä kartioista, konservatiivista suunnikkaista, kapinallisista puolisuunnikkaista ja karismaattisista kuutioista. Eniten pidän silti ympyröistä. Ympyröitä minä rakastan.

Harri Ahola
Sposti: harri.ahola@jalkapallolehti.fi
Kasvoin paikkakunnalla, jossa ei ollut yhtään jalkapalloseuraa. Opin silti rakastamaan peliä kentällä ja sen laidalla. Jalkapallo on vienyt minut paikkoihin ja tutustuttanut ihmisiin, jotka muuten olisivat jääneet vieraiksi. Sellaisia elämyksiä ei yksin saa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.